Everyday Happy

Find your happy place everyday

fallback-image

Party Zone

Life should not only be lived, it should be celebrated

Koen houdt niet zo vaak een verjaardagsfeestje, maar als het wel zover is, dan is ’t ineens een knaller. Een gezellige barbecue in de achtertuin, met veel vrienden en veel lekker eten! 

Na een prachtige vakantie in het land van de Moomins, brachten we Moominvalley naar onze achtertuin. Het werd een onvergetelijk feest! 

Toen Wiene de Pooh twee jaar werd, kwamen alle vriendjes naar het Honderd Bunderbos om te vieren. Met taart en een likseltje honing, natuurlijk! 

Onze kleine avonturier werd één… groot feest in onze tipi! Onze Wienetou vond het heerlijk om in het middelpunt van de belangstelling te staan! 

Mijn echtgenoot had nog nooit een écht verjaardagsfeest gehad… dus haalde ik àlles uit de kast om hem een buitenaards Star Wars-feest te bezorgen! 

The best time to celebrate is whenever you can

We hebben zo onze eigen tradities en feestjes die elk jaar – of toch bijna – terugkeren. Daar draait het voor ons immers om: zo veel mogelijk van het leven genieten, samen met vrienden en familie! 

The magic of new beginnings...

Ons huwelijk, de geboorte van onze dochter… de mijlpalen in ons leven vieren we met een knaller van formaat! 

Make memories that last forever

Mooie liedjes duren niet lang, en ook aan de leukste feestjes komt een eind. Maar met een – liefst zelfgemaakte – herinnering, kunnen we lekker lang nagenieten! 

Blogstatistieken

  • 32.540 hits

Join the happiness

Voeg je bij 23 andere abonnees

Populaire berichten & pagina’s

Wiene Adrenaline in Bellewaerde
Sunset over Bredene Beach
Another day at the Beach
Met de Gocart door De Haan
%d bloggers liken dit: