Everyday Happy

Find your happy place everyday

fallback-image

Family Trips

Any day spent with you is my favourite day

Niets leukers dan met onze kleine avonturier op stap te gaan! Soms beleven we grote avonturen, maar ook van kleine uitstapjes genieten we met volle teugen. 

Raise your hands up in the air, and enjoy the ride

Wij hebben een Wiene Adrenaliene… dus een tripje naar een pretpark staat hier geregeld op het programma. Haar favoriet? “Papier Hier!” 

#9100love

Ik hou van Sint-Niklaas. ’t Is geen Gent of Antwerpen, maar da’s nu net de charme. Wie zoekt, vindt er even leuke plekjes. Die liefde geven we aan Wiene door: een échte geboren en getogen Sinnekloase! 

De Pavo kreeg al vijf sterren in Wiene’s Michelingids, maar een avond speciaal voor kindjes: dat verdient een extra ster! Wiene kon samen met de andere kinderen lekker smullen en spelen, terwijl mama en papa hun huwelijksverjaardag vierden. Win-win! 

De perfecte plek om gezellig met vrienden af te spreken, en waar de kinderen ondertussen naar hartenlust kunnen spelen. Onze ‘extra tuin’ in de zomer, waar Wiene kan ravotten en wij van de beste hapjes en drankjes kunnen genieten. Superduurzaam bovendien: zo staat het schoolgebouw geen twee maanden leeg in de zomer! 

Mama en papa zijn een beetje nerdy… ik bedoel superheld. En dat geven we met plezier door aan onze kleine held. Waar kan dat beter dan bij Brainfreeze, de gezelligste verzamelplaats voor nerds… ehm, superhelden in de stad! 

Voor boekenfans als wij is de bibliotheek echt een paradijs. Helaas geraken we er niet vaak genoeg naar onze zin… Misschien toch maar weer eens goede voornemens maken! 

And at the end of the day,
your feet should be dirty, your hair messy
and your eyes sparkling...

 

Wiene is een buitenkind. Het liefste trekken we er dus op uit in de natuur. Samen ontdekken, van de allerkleinste kriebelbeestjes tot de hoogste bomen en de oneindige zee… 

Find me where the wild things are

Dieren zijn altijd een grote hit bij kinderen, en Wiene is daar geen uitzondering op. Het begint meestal al onderweg. “Dieren! Diiiiiieren!” Zoveel enthousiasme, dan kan de dag al niet meer stuk! 

Sportkriebels

Samen dansen deden we al thuis, maar nu ook in de dansles! Mama en Wiene volgen op woensdagmiddag samen Mama en Kleuterdans. Supertof! 

Wiene heeft de klimkriebels van haar papa overgezet. Ze is nog een beetje te klein om het echt te leren, maar wacht tot ze nog een beetje groter is! 

Wiene is een grote fietsfan. Van de dagelijkse tochtjes naar de crèche tot lange fietstochten bij mama of papa achterop. Maar het allerleukste? Zélf fietsen! 

Wiene kan al heel goed zwemmen. Een uitstapje naar het zwembad is dan ook haar favoriet! Samen met mama en Tante Joyce en Mason, of ze maakt er een papa-dochterdagje van. Een echte waterrat! 

The world is our playground

Met vriendjes of alleen, in de speeltuin valt altijd iets te beleven.
“It is a happy talent to know how to play”

Explore more
worry less

Met nieuwsgierige kleuters trek je naar… museum vol dingen om te ontdekken en te doen. Of naar een expo. Of een tentoonstelling. Zoveel te leren, spelenderwijs! 

Blogstatistieken

  • 32.540 hits

Join the happiness

Voeg je bij 23 andere abonnees

Populaire berichten & pagina’s

Wiene Adrenaline in Bellewaerde
Sunset over Bredene Beach
Another day at the Beach
Met de Gocart door De Haan
%d bloggers liken dit: