Camping Corona: pyjamaheld paraat!

IMG_9184Is het hier alleen maar prinsessen wat de klok slaat? Nee hoor! Wiene is ook een echte superheld. Een pyjamaheld, zelfs! Meestal worden er hier spannende avonturen en gevechten met onzichtbare helden en nachtschurken beleefd. Tot vandaag. Want vandaag is het rijdend hoofdkwartier van de pyjamahelden in onze living beland.

“Naar de Catcar!” Wiene – of An-Ju, zoals ze tegenwoordig 85 procent van de tijd genoemd wenst te worden – en Catboy gaan op missie.

Een pyjamaheld (én An-Ju) staat paraat, de hele nacht tot dageraad!

(An-Ju is geen pyjamaheld, maar wel een vriend van de pyjamahelden. Het is de Drakenmeester van de Mysterieberg. ’t Is maar dat je mee bent.)

Zullen we het eens hebben over onze eigen parenting-regels overtreden in Coronatijden?

Ja, dat ding maakt dus lawaai. En we hebben het hier zelf binnengebracht. Maar om heel eerlijk te zijn begint Wiene zelf verstandig om te gaan met dingen die lawaai maken, en geregeld de knopjes gewoon uit te zetten. Ze heeft het geluid niet per se nodig om te kunnen spelen.

En als je dit ziet, dan maken die paar geluidjes écht niet uit. Op naar het volgende avontuur. “Ik moet een échte held zijn!”